OVER ONS

Speelgoedhoeve.nl is een online webshop gericht op de verkoop van speelgoed en miniaturen met een agrarisch (boerderij) en industrieel (bouw) thema. Denk hierbij aan speelgoed van o.a. merken zoals Rolly-Toys, Siku en Bruder. Speelgoedhoeve.nl start in eerste instantie met deze 3 merken en zal komende tijd verschillende andere merken toevoegen aan de webshop, waaronder de merken: Britains, Kidsglobe, diversen miniatuur merken en nog veel meer. Houdt de webshop dus goed in de gaten! 

 

Speelgoedhoeve.nl is opgericht door Familie van der Heide. Voorheen begonnen en lange tijd actief geweest als afhaalpunt van een vergelijkbare webshop, gaan we nu onder een eigen naam en website verder.

 

Openingstijden

Speelgoedhoeve.nl is voornamelijk online actief, er is dus geen winkel. Wel is er de mogelijkheid om langs te komen in het magazijn van Speelgoedhoeve.nl voor het bezichtigen van producten of het ophalen van uw bestelling. (Bijna) Alles ligt op voorraad en is op afspraak te bezichtigen.

 

Het magazijn van Speelgoedhoeve.nl is (op afspraak) iedere werkdag en op zaterdag zowel overdag als 's avonds te bezoeken. 

Een afspraak kunt u maken door telefonisch contact op te nemen met Speelgoedhoeve.nl (telefoon 0346-213877) of door het sturen van een mail naar info@speelgoedhoeve.nl

 

Adres

 

Speelgoedhoeve.nl is gevestigd op de boerderij van Familie van der Heide in Maartensdijk, een klein dorp tussen Utrecht en Hilversum nabij de A27. 

 

  

 

Overige bedrijfsgegevens 

V.O.F. Speelgoedhoeve.nl
Rekeningnummer:308 7972 72 (Rabobank)
Iban:NL46 RABO 0308 7972 72 
BTW nummer:NL855637523B01
KvK nummer:64369587
  

 

 

 
 
© 2015 - 2023 Speelgoedhoeve.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel