RETOURNEREN OF RUILEN

14 dagen bedenktijd

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa €7,65 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@speelgoedhoeve.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.”

 

Retourneren via de post

Mocht u gebruik willen maken van het herroepingsrecht dan kunt u de te retourneren producten na ontvangst terugsturen naar de winkel te Maartensdijk. 

Adres:

 
Molenweg 30
3738 DE Maartensdijk
Nederland

 

De te retourneren producten dienen in goede orde teruggestuurd te worden.  Maximaal 14 dagen na aanmelding van retour wordt uw geld teruggestort op uw rekening mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

 

Let op: de kosten met betrekking tot retourneren worden niet vergoed door Speelgoedhoeve.nl.

 

Retourneren of ruilen in het magazijn

U kunt er ook voor kiezen om producten direct in de winkel te retourneren of te ruilen. De openingstijden van de winkel vindt u op de home pagina of op de pagina 'bestelling afhalen'

 

 

© 2015 - 2024 Speelgoedhoeve.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel