RETOURNEREN OF RUILEN

14 dagen bedenktijd

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa €7,65 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@speelgoedhoeve.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.”

 

Retourneren via de post

Mocht u gebruik willen maken van het herroepingsrecht dan kunt u de te retourneren producten na ontvangst via het retourformulier terugsturen naar het magazijn van Speelgoedhoeve.nl op het volgende vestigingsadres:

 

Speelgoedhoeve.nl
Dorpsweg 224
3738 CM, Maartensdijk
Nederland

 

Het retourformulier kunt u vinden via de volgende link:      ► Retourformulier

 

De te retourneren producten dienen in goede orde teruggestuurd te worden.  Maximaal 14 dagen na aanmelding van retour wordt uw geld teruggestort op uw rekening mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

 

Let op: de kosten met betrekking tot retourneren worden niet vergoed door Speelgoedhoeve.nl.

 

Retourneren of ruilen in het magazijn

U kunt er ook voor kiezen om producten direct in het magazijn te retourneren of te ruilen. Het magazijn van Speelgoedhoeve kent geen vaste openingstijden en is alleen op afspraak te bezoeken. Om een afspraak te maken kunt u telefonisch contact opnemen met Speelgoedhoeve.nl 0346-213877 (Fam. Van der Heide) , middels een mail naar info@speelgoedhoeve.nl of door het invullen van het contactformulier. 

 

Het magazijn van Speelgoedhoeve.nl is alleen op afspraak te bezoeken!

 

 

© 2015 - 2023 Speelgoedhoeve.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel